Wat ik doe  

Hallo wereld. Wie ben ik? Andrea Groen, (23-11-1936). Vanaf mijn jeugd , heb ik helderziende momenten gehad, hoewel ik dat toen niet als zodanig herkende. Ik zag en wist dat er veel dingen die er gebeurde niet klopte en heb dus met heel veel vragen rond gelopen. Veel later ontdekte ik pas waardoor dat kwam. Na 8 jaar jeugdwerk, clubhuis "De Mussen" in de schilderswijk in Den Haag, 60 jaar professioneel bezig met kunst maken, exposeren en doceren, kwam ik heel direct in aanraking met de wereld van de energieleer en herkende daarin mijn eigen belevingswereld. Vele opleidingen volgde ik om er goed mee om te kunnen gaan, o.a.: Psychic Readers Opleiding, Opleiding Regressie Facilitator, Opleiding tot Spiritueel Therapeut, 13 jaar sjamanisme en het werken met Klankschalen.

Na deze jaren ben ik readings gaan geven en ook workshops in het leren omgaan met energie en nog weer later ben ik ook mensen op gaan leiden tot Psychic Reader. Die laatste jaren ben ik blijven schilderen en heb allerlei technieken gebruikt om dat wat in mij leeft vorm te geven. Nu geef ik cursussen van 10 dagen verdeeld over 10 maanden. Het leren gebruiken van je intuïtie in combinatie met je creativiteit. Deze web site is bedoeld om je kennis te laten maken met de spirituele wereld.

Verder kan je een boekenlijst vinden die je goede suggesties kan geven voor zinvolle boeken die voor mij en de cursisten zeer waardevol zijn. Bovendien is er een pagina waar mijn laatste kunstwerken op staan.