Oefening 4

Vanaf deze oefening zeg ik alleen, doe je voorbereidende oefening en daarmee bedoel ik het gronden, de aarde energie omhoog halen naar je 3e chakra en de kosmische energie ook naar de zelfde plaats en de gemengde energie in en om je heen laten stromen, je bescherming symbool om je heen en dan beginnen we met de volgende oefening.

Stel je nu voor dat je een kamertje hebt midden in je hoofd. Dat is de ruimte waar jij alleen dingen kunt beleven en zien. Dat kamertje is dus helemaal zoals jij het wilt hebben. Maar er een heel mooi, ruim, rustig kamertje van. In die ruimte staat voor jou een makkelijke stoel maar ook een projectie scherm. Oké, je zit daar en op het scherm verschijnt jouw idool. Dat kan iemand uit de film wereld zijn of een schrijver of een zakenvrouw of man, maar het kan ook iemand zijn uit je directe omgeving. Die persoon staat op het scherm. Kijk er naar en vraag je af waarom en wat je precies in die persoon bewondert. Zo specifiek mogelijk.

Nu voel je in je lijf, waar voel je dat? Nu geef je dat specifieke een kleur. Laat die kleur naar die plek stromen waar jij het voelde. Zo vergroot je die eigenschap in jezelf. Je hebt de eigenschap al maar waarschijnlijk niet zo ontwikkeld als bij die persoon die je zo bewondert. Je kunt niet een groot musicus bewonderen wanneer je helemaal niet muzikaal bent. Voel hoe het is om deze talenten beter in jezelf te herkennen.

Terug